:: Herstellingen

Computers en hun randapparatuur worden dagelijks door tal van mensen intensief gebruikt. Dan valt het wel eens voor dat op een goeie dag bvb. uw computer niet meer opstart, u een vervelende foutmelding krijgt, een programma niet meer start, u virusmeldingen krijgt, het toetsenbord niet meer meewil, de printer niet meer afdrukt, …

Hoogstwaarschijnlijk klinkt op zijn minst één van deze voorvallen u wel bekend in de oren. We bekijken samen met u het probleem en stellen dan een passende oplossing voor.

Veel mensen zijn afhankelijk van de goede werking van hun PC voor hun werk of bankverrichtingen. Daarom garanderen wij u een snelle oplossing voor uw probleem, desnoods helpen we u zelfs tijdelijk uit de nood met een reservetoestel!

:: Vernieuwing en uitbreiding

Wanneer uw PC niet meer volledig voldoet aan uw wensen moet deze niet noodzakelijk vervangen worden. Een stevig onderhoud brengt vaak al een oplossing. Zorgt dit niet voor het gewenste resultaat dan kan er nog steeds geopteerd worden om de computer hardwarematig uit te breiden met bvb. extra geheugen.
Ook andere hardware kunnen wij voor u voorzien zoals een grotere harde schijf, een geheugenkaartlezer, een Blu-Ray speler, zowel voor intern als extern gebruik.

:: Netwerk

In meer en meer gezinnen heeft iedereen zijn eigen computer of laptop, een degelijk en beveiligd thuisnetwerk is dan onmisbaar. Dit laat u onder meer toe om van op alle computers binnen uw netwerk af te drukken op één centrale printer of om eenvoudig bestanden uit te wisselen tussen de PC’s. Wij configureren en beveiligen uw netwerk zoals het hoort, zodat geen ongewenste gasten kunnen meesurfen op uw netwerk.