De aankoop van een nieuwe PC of laptop is en blijft voor velen een grote uitgave. Iets waarbij je dus niet zomaar onbezonnen te werk gaat. Velen bezitten ook niet de nodige know-how om een computer te kiezen die voor hen geschikt is. Dikwijls smijten verkopers met termen zoals Sata, level 2 cache, DVI/HDMI, en ga zo maar door… Helemaal begrijpelijk dat dit voor velen als Chinees in de oren klinkt. U bent vaak aangewezen op de expertise van de verkoper om de “goede” beslissing te nemen. Hierin staat wij u in alle eerlijkheid bij. Zonder het gebruik van overdreven grote woorden, maar met een begrijpbare uitleg, komen wij samen tot een oplossing op maat van uw specifieke noden.

Uiteraard bieden wij een veel ruimer gamma aan dan enkel PC’s. We voorzien u ook van alle mogelijke randapparatuur zoals printers, schermen, grafische tablets, scanners, alle mogelijke netwerkbenodigdheden, ja zelfs software!

Men vraagt soms welke merken wij aanbieden (of verkiezen). Het is niet eenvoudig om hierop een sluitend antwoord te geven. Velen kiezen voor een merk en blijven hierbij. Uiteraard respecteren we dit, maar los hiervan zullen we u natuurlijk ook ons advies meegeven. De IT-markt is constant in beweging. Dit is een belangrijke factor die dient in acht genomen te worden bij de keuze van een bepaald merk.

Wanneer u bij xITra aanklopt voor uw volgende aankoop vragen wij u precies wat uw wensen zijn en maken wij u hiervoor een mooi voorstel met een eerlijke prijs! Maar daarbij stopt het niet. Wij configureren uw nieuwe computer, installeren deze graag bij u thuis en geven er u meteen ook nog een woordje uitleg bij!